Skip to main content
Kotkan Työterveys Oy

Helsingintie 1 B 26, 49460 Hamina

Yhteystiedot

  • Helsingintie 1 B 26, 49460 Hamina
  • 020 7870 890
  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • https://www.kotkantyoterveys.fi

Palvelemme

Maanantai - torstai: 8:00 – 16:00
Perjantai:  8:00 – 15:00

Muuallla verkossa

Kotkan Työterveys Oy

Kotkan Työterveys Oy on paikallisten yritysten omistama yhtiö, mikä mahdollistaa työterveyspalvelujen tuottamisen laadukkaasti, joustavasti ja maltilliseen hintaan. Meille hyvä asiakaskokemus, palvelujen nopea saavutettavuus ja hoidon korkea laatu ovat erittäin tärkeitä.

Työterveyspalvelumme rakennetaan aina asiakasorganisaation tarpeisiin perustuen. Asiakkaalle nimetään moniammatillinen tiimi, johon kuuluu oma työterveyslääkäri, työterveyshoitaja, työfysioterapeutti ja työterveyspsykologi. Tuotamme asiakasyrityksille lisäarvoa parantamalla henkilöstön työkykyä ja työhyvinvointia ennaltaehkäisevää toimintaa painottaen.

Ennaltaehkäisevien palvelujen lisäksi tarjoamme yleislääkäritasoista työterveyspainotteista sairaanhoitoa. Toimipisteissämme on päivittäin päivystävä lääkäri ja hoitaja hoitamassa kiireellisiä tapauksia. Kiireellisissä asioissa vastaanotolle pääsee aina saman päivän aikana. Käytössämme olevat laboratorio- ja kuvantamistutkimukset ovat kattavat. Työterveyslääkärimme ohjaavat halutessanne tarvittaessa erikoislääkärikonsultaatioon sekä tarvittaviin erikoistutkimuksiin.
Kauppakeskus Itäväylän lisäksi meillä on toimipiste Kotkassa, Ruukinkatu 5:ssä.

Kotkan Työterveys Oy:lle on myönnetty valtakunnallinen Työterveyslaitoksen Laatupalkinto. Palkinnon perusteina olivat työterveyshuollon toiminnan korkea laatu, henkilökunnan osaaminen, asiakaslähtöisyys ja toiminnan vaikuttavuus. Erityskiitosta saimme jatkuvista kehittämistoimenpiteistämme. Työterveyslaitoksen lausunnon mukaan Kotkan Työterveys Oy:llä on erinomaiset edellytykset toteuttaa laadukasta työterveyspalvelua.